Liviu Dragnea, parlamentarilor USR şi PNL care îi strigau „Hoţii! ”: Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petarde?

Liderul PSD Liviu Dragnea a venit, joi, la şedinţa CExN a PSD, el fiind întâmpinat la intrarea în sală de mai mulţi parlamentari USR şi PNL, care i-au strigat „Hoţii!”, el replicându-le: „Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?”.

Mai mulţi parlamentari USR au venit, joi, la sala de grup a PSD de la Camera Deputaţilor, ei afişând pancarte pe care era scris mesajul „Abrogaţi Ordonanţele!”, „Îndrăzneşte să-i spui NU lui Dragnea!” şi „Ţara mai presus de Dragnea”.

De asemenea, la sala de grup a venit şi preşedintele PNL, Raluca Turcan, care i-a adus lui Dragnea un tricolor şi o Constituţie, ea menţionând că PSD trebuie să retragă ordonanţele pe Justiţie pentru a nu destabiliza ţara.

În mometul în care la şedinţa CExN a PSD şi-a făcut apariţia şi Dragnea, parlamentarii USR şi PNL prezenţi au început să scandeze: „Hoţii! Hoţii!”.

Dragnea nu a fost intimidat de primirea făcută, din contră, el le-a replicat protestatarilor: „Aţi venit cu bâtele? Aveţi şi petardele?”.

Dragnea a evitat însă să facă alte declaraţii şi a intrat în şedinţă unde era aşteptat de membrii CExN pentru a decide care este poziţia partidului faţă de situaţia creată de adoptarea de către guvern a OUG pe Justiţie.