Ești pasionat de tehnologie și ai o idee de afacere sau de produs? Înscrie-te la IdeaJAM Iași 2017!

 

 

Innovations Labs, cel mai mare program de pre-accelerare de start-up-uri tehnice din România, şi Asociaţia CALEMIS aduc pentru a doua oară în Iaşi concursul de prezentare a ideilor inovatoare din tehnologie, IdeaJAM. Evenimentul are loc vineri, 24 februarie, la Facultatea de Automatică și Calculatoare, sala AC02.

 

IdeaJAM este o introducere în programul Innovation Labs şi o pregătire pentru Hackathon-ul care va avea loc la Iaşi în martie. Înscrierile se fac până la data de 23 februarie, ora 23:23, la următorul formular www.bit.ly/IdeaJAMIasi2017.

 

Concursul se adresează tuturor persoanelor pasionate de tehnologie, interesate de lansarea unei afaceri sau a unui produs tehnic cu aplicaţii reale în piaţă. La IdeaJAM se pot face înscrieri atât în echipă cât şi individual. Participanţii au şansa de a-şi valida ideea prin feedback-ul mentorilor, de a-şi căuta noi membri de echipă, dar şi de a se alătura unei echipe deja formate.

 

Agenda IdeaJAM va consta într-o prezentare a programului Innovation Labs 2017 şi un concurs de idei inovatoare şi mentorat. În cadrul concursului de idei participă echipe de 1 – 4 membri, care vor prezenta o idee inovatoare de produs tehnologic. Echipa cu cel mai interesant pitch va fi premiată.

 

 

Despre Innovation Labs

 

Innovation Labs este un pre-accelerator pentru tineri fondatori din domeniul tehnic şi startup-uri. Programul are ca public țintă studenți şi tineri absolvenți din universități tehnice şi din domenii precum comunicare, business şi creativ, pentru programul de mentorat de 3 luni, o aventură care explorează ecosistemul de startup-uri româneşti, printr-o aventură cu muncă în echipă, dezvoltare intensivă de prototip şi mentorat.

 

Participanților li se ofer ocazia să dezvolte soluții si produse cu aplicații reale, folosind tehnologii de ultimă generație, prin sprijinul oferit de mentori de top din industria ICT şi de business.

 

Echipele acceptate în program vor lucra în timpul etapei de mentorat pentru a dezvolta prototipuri ale ideilor lor folosind testare pe utilizator, muncă de design de produs, modelare de business şi validare de produs în cursuri şi workshop-uri din diferite domenii.