Spectacolul „O poveste a porcului”, regia Mircea Cornișteanu, în premieră la Teatrul Ion Creangă

Spectacolul „O poveste a porcului”, pus în scenă de regizorul Mircea Cornișteanu, va fi prezentat în premieră oficială pe 25 martie și în avanpremieră pe 5 martie la Teatrul Ion Creangă din Capitală, informează organizatorii într-un comunicat transmis AGERPRES.

Teatrul Ion Creangă celebrează, cu noua premieră, împlinirea a 180 de ani de la nașterea lui Ion Creangă (1837-1889).

Din distribuția spectacolului fac parte Ion Ionuț Ciocia, Cristian Boeriu, Alexandrina Halic, Alexandru Ștefănescu, Alma Boiangiu, Mihai Verbițchi, Vera Linguraru, Cornelia Pavlovici, Sibylla Oarcea, Sebastian Petrovici, Camelia Andriță și Cezar Vlad Popescu.

Potrivit sursei citate, Mircea Cornișteanu a transformat basmul lui Ion Creangă într-o poveste despre încredere și curaj, prin care magia se infiltrează în realitate. În această lume fantastică, realizată cu ajutorul decorurilor gândite de Puiu Antemir și a costumelor create de Anca Lazăr, oamenii simpli viețuiesc alături de vrăjitoare și de animale vorbitoare, capabile de fapte mărețe.

Biletele sunt disponibile la Casa de Bilete a Teatrului Ion Creangă și prin Eventim, online pe www.eventim.ro, sau în rețeaua magazinelor partenere Germanos, Domo, Vodafone, Orange, Librăriile Cărturești și Humanitas.