Dragnea: Abordarea președintelui Iohannis privind fondurile europene nu știu dacă a fost corectă

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, duminică seara, că premierul Sorin Grindeanu va decide singur dacă va accepta invitația președintelui Klaus Iohannis de a discuta pe tema absorbției fondurilor europene.

‘Nu știu dacă a fost foarte corectă abordarea președintelui Iohannis. Premierul face ceea ce crede de cuviință. Poate că președintele Iohhanis are informații că lucrurile au început să se miște bine, și se vor vedea zilele viitoare ca lucruri realizate, și poate zice că ar fi bine ca înainte să aibă o întâlnire cu premierul Grindeanu să le spună, iar apoi că din cauza lui au început să meargă bine’, a declarat Liviu Dragnea la Antena 3.

Liderul PSD a anunțat că pe 31 martie vor fi relansate măsurile 4.1 și 4.2. ale Programului Operațional Capital Uman, patru ghiduri — două pe sănătate și două pe tineri — și se va face comunicarea și lansarea POCU pe sprijin pregătitor pentru elaborarea strategiilor de dezvoltare locală. Totodată, Dragnea a mai spus că s-au trimis deja spre audit documentațiile pentru acreditarea a trei autorități de management.