NOUTĂȚI DE PRIMĂVARĂ, LA IULIUS MALL IAȘI: NOI MAGAZINE ȘI ALTE SURPRIZE

 

Recent, portofoliul de magazine al Iulius Mall Iași a fost îmbogățit cu noi locații: Perla Neagră, casa de blănuri M&M și Golden Rose. În plus, Zoo Center și Marionnaud își așteaptă clienții în spații reamenajate.

 

Luna martie a adus noutăți pentru clienții Iulius Mall Iași. De curând, Perla Neagră s-a deschis la etajul 1 al Iulius Mall, fiind locul care îmbină perfect pasiunea pentru bijuterii și rafinament. Noua locație propune o varietate de modele de inele, coliere, cercei, brățări, verighete și alte podoabe, care se remarcă prin design și execuție impecabilă. Din aur galben sau alb, îmbogățite cu pietre prețioase și semiprețioase, bijuteriile disponibile la Perla Neagră sunt adevărate opere ale măiestriei bijutierilor.

Tot la etajul 1 al Iulius Mall s-a deschis și casa de blănuri M&M. Magazinul propune o selecție de articole realizate din piele și blană naturală, în culori clasice sau în tendințe. Veste, haine și accesorii pot fi alese de doamnele și domnișoarele care își doresc în garderobă articole din piele naturală și din blană, mereu la modă.

 

Pe lista noutăților se adaugă și brandul Golden Rose, care este prezent la parterul Iulius Mall. Magazinul este dedicat tuturor pasionatelor de beauty și make-up, propunând o varietate de produse cosmetice, la prețuri avantajoase. Farduri, mascara, pudră, bb cream, fond de ten, blush, rujuri, lacuri de unghii într-o paletă diversă de nuanțe, dar și produse pentru îngrijirea tenului și a părului se află în oferta locației din Iulius Mall Iași. Golden Rose este un brand de cosmetice din Turcia, cu o experiență de peste 30 de ani.

De curând, Zoo Mania de la parterul Iulius Mall s-a transformat în Zoo Center. Noua locaţie, de tip pet supermarket, este raiul oricăror animăluţe, stăpânii lor găsind absolut orice au nevoie pentru a le răsfăţa, de la produse pentru alimentaţie, până la cuști, lese, hamuri, zgărzi electronice, jucării, articole de igienă, pernițe, coșuri, ansambluri de joacă şi multe altele. Cei care încă nu au un camarad necuvântător, pot alege de la Zoo Center: hamsteri, iepuraşi, veveriţe, porcuşori de Guineea, peruşi, canari, papagali, broscuţe ţestoase şi o multitudine de tipuri de peşti.

 

Și clienții Marionnaud sunt întâmpinați într-un ambient nou. Magazinul, situat la parterul Iulius Mall, este locul preferat de iubitorii de parfumuri, cosmetice și produse de make-up, fiind dedicat atât doamnelor și domnișoarelor, cât și domnilor cu stil. Marionnaud oferă o gamă completă de produse de înfrumusețare și îngrijire, de la parfumuri pentru el și ea, până la creme și cosmetice pentru față, corp și păr, produse de machiaj și accesorii, ale unor branduri renumite.