Tăriceanu despre atacurile de la Londra: Asemenea momente tragice ne fac și mai determinați în lupta împotriva terorismului

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, adresează condoleanțe familiilor afectate de atacurile de la Londra și subliniază că asemenea momente tragice ne fac și mai determinați în lupta împotriva terorismului.

„În primul rând doresc să adresez condoleanțe familiilor afectate, profundă compasiune pentru victimele atentatelor teroriste petrecute la Londra și întreaga noastră solidaritate față de Regatul Unit, care este supus unor încercări greu de imaginat pentru Lumea civilizată. Frecvența și cruzimea atacurilor teroriste a crescut într-un mod cu totul alarmant în ultima vreme. Guvernele și o serie de instituții internaționale au la dispoziție o legislație adecvată, mijloace materiale, tehnice și umane și trebuie să acționeze cu mai multă eficiență pentru combaterea terorismului și protejarea integrității și vieții cetățenilor deveniți țintele nevinovate ale unor criminali. Asemenea momente tragice ne fac și mai determinați în lupta împotriva terorismului”, a scris președintele Senatului, duminică, pe Facebook.