Dragnea: Le-am transmis colegilor să înceteze cu dispute și scenarii privind miniștrii

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat, miercuri, că le-a transmis colegilor săi să înceteze cu scenarii și cu dispute privind membrii Cabinetului Grindeanu pentru a putea finaliza evaluarea miniștrilor.

„Eu le-am spus tuturor colegilor mei, le-am transmis de aseară să înceteze cu aceste scenarii și cu aceste dispute pentru că este important să finalizăm acea evaluare care se poate termina foarte bine pentru toată lumea sau foarte bine pentru români”, a afirmat Dragnea.

Întrebat în legătură cu afirmația președintelui executiv al PSD Nicolae Bădălău privind scenariul schimbării Guvernului, Liviu Dragnea a spus că acesta „este un foarte bun scenarist și foarte informat”.

Cât privește nemulțumirile exprimate de primarul general Gabriela Firea la adresa miniștrilor și a premierului, Dragnea a adăugat: „Eu, în continuare, le spun să facă o pauză în ceea ce privește aceste discuții, pentru că nu sunt bune și ne încurcă și la evaluare”.

Miercuri, președintele executiv al PSD Nicolae Bădălău a declarat că există o comisie de analiză a activității Guvernului, iar acolo unde se vor constata deficiențe se vor propune schimbări de miniștri.