Orban (PNL) despre alegerile locale parțiale: Am convingerea că vom câștiga între 15 și 20 de localități

 

Candidatul la funcția de președinte al PNL Ludovic Orban a declarat joi, la Galați, într-o conferință de presă, că formațiunea politică din care face parte va câștiga la alegerile locale parțiale din 14 iunie între 15 și 20 de localități.

El a susținut că această campanie este foarte dură, pentru că PSD va folosi toate resursele de care dispune, inclusiv șefii instituțiilor deconcentrate, pentru a câștiga alegerile parțiale.

,,E o competiție foarte dură. Sunt alegeri în una, două, maximum trei localități dintr-un județ și PSD-ul își concentrează toate resursele pe care le au, șefii de deconcentrate…, dar ne batem cu ei. Avem candidați buni în majoritatea localităților și am convingerea că vom câștiga, spun eu, între 15 și 20 de localități”, a afirmat Orban.

Liberalul a precizat că a fost în 31 de localități, iar după plecarea de la Galați, va merge la Viziru, Țândărei, Amara și Fierbinți.

Duminică, 14 iunie, vor fi alegeri locale parțiale în 41 de localități.

Ludovic Orban s-a aflat joi la Galați pentru a-și prezenta moțiunea cu care candidează pentru funcția de președinte PNL în cadrul unei întâlniri cu primarii și președinții organizațiilor locale liberale din județ.

PNL Galați va avea la Congresul partidului din 17 iunie 100 de delegați, care îl vor susține pe Ludovic Orban pentru funcția de președinte al formațiunii politice.