Dragnea nu îl conduce pe Tudose la Palatul Victoria pentru că nu vrea să aibă ‘întâlnire și cu altcineva acolo’

Președintele PSD Liviu Dragnea a declarat joi că nu îl va conduce la Palatul Victoria pe prim-ministrul Mihai Tudose, așa cum a făcut cu Sorin Grindeanu, pentru că nu vrea să aibă întâlnire și cu altcineva acolo.

„Nu, nu o să merg la Guvern, pentru că nu vreau să am întâlnire și cu altcineva acolo”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă îl va conduce pe Mihai Tudose la Palatul Victoria atunci când își va prelua mandatul.

Premierul Mihai Tudose a anunțat că joi seară, după depunerea jurământului la Palatul Cotroceni, va merge la Palatul Victoria pentru preluarea conducerii Guvernului de la fostul prim-ministru Sorin Grindeanu.

„Astăzi după jurământ, după Cotroceni, mă voi duce la Palatul Victoria pentru acest act de predare-primire”, a declarat Tudose, la Parlament.

Întrebat dacă va lămuri cu Grindeanu și problema Fondului Suveran de Investiții, Tudose a răspuns: „Mergem să preluăm Guvernul, nu să ne certăm, să ne jucăm”.

Totodată, întrebat când își vor prelua ceilalți miniștri mandatele, Tudose a răspuns: „Începând cu seara asta până mâine dimineață la ora 9,00 toată lumea trebuie să fie la muncă”.