AI POFTĂ DE CUMPĂRĂTURI? IULIUS MALL TE INVITĂ LA O SESIUNE DE SHOPPING CU OFERTE DE PÂNĂ LA 70%

 

La Iulius Mall, anul 2018 începe cu vești excelente pentru pasionații de shopping. Ținute în tendințe, accesorii șic, produse de înfrumusețare și multe alte propuneri atrăgătoare sunt acum la promoții de până la 70%, în magazinele din Iulius Mall.

 

Toți cei care vor să înceapă anul 2018 cu piese noi în garderobă au la dispoziție o       multitudine de propuneri, la prețuri promoționale. H&M, Terranova, Nan – Net Shop, One Star Fashion și Jolidon au prețuri mai mici cu până la 70%, în timp ce la Koton, Bulgarini, Bigotti, NICHI by Cristina Nichita, Casual Style, Ina Design, BSB, Motor, Junker, Keops, Rocco și Mari-Ksunt promoții de până la 50%. Cu oferte de nerefuzat vin și Zara, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Oysho, Karma, Irina Schrotter și multe alte branduri de îmbrăcăminte prezente în Iulius Mall, spre încântarea celor dornici de o sesiune de shopping cu reducere. Clienții care preferă sportul sunt întâmpinați la SportVision cu discounturi de până la 50%.

 

Încălțăminte de sezon, cu prețuri înjumătățite, este propunerea Il Passo, Medea, In Tempo, Melania Scarpe și Carolina Boix, iar ofertele continuă la Fabricat în România și în celelalte magazine de profil.

 

Amatorii de parfumuri şi cosmetice au de ales dintr-o diversitate de produse la preţuri ispititoare. De exemplu,Pro Beauty Shop are reduceri de până la 50%, în timp ce discountul oferit de Marionnaud este de până la 40%. Și bijuteriile și accesoriile pot fi achiziționate acum la promoții atractive, de până la 50%, de laSabrini, Meli Melo și Color.

Cei în căutarea articolelor pentru un cămin mai primitor se pot bucura de prețuri mai mici cu până la 70% laSophia, în timp ce pasionații de lectură sunt întâmpinați cu oferte tentante de Librarium.

 

Iulius Mall te invită să începi anul nou cu sesiuni de cumpărături la prețuri irezistibile! Lista completă a promoțiilor și ofertelor speciale poate fi regăsită pe site-ul www.iuliusmall.com/iasi.