Volumul „Testamentul lui Abraham” de Igor Bergler depăşeşte 58.000 de exemplare vândute

Volumul „Testamentul lui Abraham” de Igor Bergler depăşeşte 58.000 de exemplare vândute la numai trei luni de la apariţie, anunţă Editura Litera, într-un comunicat transmis luni AGERPRES.

„Prin comparaţie, ‘Biblia Pierdută” (n.r. prima carte a autorului) vânduse în aceeaşi perioadă 51.000 de exemplare. (…) Dacă evoluţia celei de-a doua cărţi a autorului român va fi comparabilă, va depăşi în doi ani 150.000 de exemplare şi va deveni cel mai vândut roman autohton de la revoluţie încoace”, precizează Editura Litera.

Oferită la prevânzare din 1 septembrie, în librării din 1 octombrie, „Testamentul lui Abraham” este câştigătoarea celui mai important trofeu la ediţia 2017 a Târgului Gaudeamus, fiind prevândută în câteva ţări importante, informează Litera.

Pentru primăvara acestui an, editura anunţă apariţia volumului „6 poveşti cu draci”, „o carte de povestiri în afara seriei Charles Baker şi, în toamna lui 2019, cel de-al treilea roman al seriei, Minciuna lui Michelangelo”.

Igor Bergler a debutat, în 2015, cu romanul „Biblia pierdută”. Potrivit Editurii Litera, „Biblia pierdută” a fost vândută în 15 ţări şi va apărea la cele mai importante edituri din fiecare ţară, culminând cu La nave di Teseo, editura înfiinţată de Umberto Eco, în Italia. AGERPRES