18 persoane au ajuns la spital în urma accidentelor rutiere din weekend

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a murit, iar alte 18 de persoane au ajuns la spital, în urma accidentelor rutiere care au avut loc în zilele de odihnă, comunică MOLDPRES.

Ofiţerul de presă al Inspectoratului Naţional de Patrulare, Natalia Golovco, a precizat că în acest weekend pe traseele ţării au avut loc 14 accidente grave.

Natialia Stati, ofiţerul de presă al Direcției de Poliție a mun. Chișinău, a comunicat pentru agenţie că un accident grav soldat cu moartea unui taximetrist s-a produs noaptea trecută pe bulevardul Dacia din capitală. ”Un automobil de model Reno condus de un tânăr în vârstă de 21 de ani a tamponat o maşină de taxi. În urma impactului, taximetristul în vârstă de 27 de ani şi-a pierdut viaţa, iar pasagerul din taxi şi ambele persoane din Reno au ajuns la spital “, a spus Stati.

Pe parcursul săptămânii trecute în capitală au avut loc trei accidente grave cu implicarea taximetriştilor. În urma acestora o femeie în vârstă 54 de ani şi-a pierdut viaţa, iar alte trei persoane au ajuns la spital.