EVENIMENT DE DEZVOLTARE PERSONALĂ DEDICAT STUDENŢILOR, LA IULIUS MALL

 

 

Iulius Mall Iaşi va găzdui mâine, 19 aprilie 2018, un eveniment organizat de studenţi pentru studenţi. BEST Talk este o conferinţă unde speakeri cu experienţă, în domenii variate, îi vor motiva şi inspira pe studenţi, prin exemplele proprii de reuşită.

 

Evenimentul va începe la ora 17.00, la etajul întâi al Iulius Mall. Scopul acestuia este de a le transmite tinerilor importanţa dezvoltării lor personale încă din această etapă. Invitaţii speciali care îi vor inspira pe studenţi cu discusurile lor motivaţionale sunt actorul Alexandru Petrilă şi psihoterapeutul Gabriela Zboiu.

 

Conferinţa BEST Talk reprezintă evenimentul de deschidere al BEST Training Weekend, manifestare educațională aflată la cea de-a 7-a ediţie, care se desfăşoară între 19 şi 26 aprilie. În această perioadă, studenții vor avea ocazia să participe gratuit la sesiuni de training, menite să îi ajute în dezvoltarea personală şi în pregătirea lor profesională. Trainingurile sunt susținute de profesioniști de la companii din Iaşi şi nu numai, pe domenii diverse precum antreprenoriat, comunicare, HR, mentoring şi altele.

 

Evenimentul este organizat de organizaţia studenţească BEST a Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași.