UN NOU CONCEPT DE AMENAJARE, PENTRU CONFORTUL CLIENȚILOR IL PASSO, DIN IULIUS MALL

 

 

Magazinul IL PASSO din Iulius Mall Iași îşi surprinde clienții cu o nouă amenajare, modernă și prietenoasă, în ton cu stilul pret-a-porter pe care îl promovează.

 

Situat la etajul 1 al Iulius Mall Iași, IL PASSO le propune pasionaţilor de modă încălţăminte şi accesorii în trend. Brandul este o marcă a stilului şi a perfecţiunii, capabil că creeze o legătură puternică cu cel care poartă articolele IL PASSO, prin confortul şi caracterul aparte pe care îl oferă. Pantofii IL PASSO definesc femeia modernă, puternică şi determinată, dar sensibilă, sofisticată şi misterioasă în acelaşi timp. Totodată, completează perfect garderoba bărbatului încrezător, activ, direct, actual, care ştie ce vrea şi nu face compromisuri. Aici vor găsi articole chic, pentru ocazii diverse, de o calitate desăvârşită şi realizate astfel încât să fie comode şi să imprime personalitate oricărei ţinute.

IL PASSO foloseşte piele naturală de o fineţe deosebită, aplicaţii delicate şi decoruri executate cu cea mai mare grijă pentru detaliu, oferind clienţilor produse care răspund nevoii de stil, cu o uşoară atingere de extravaganţă. În culori intense, cu design glamour sau clasic, office sau elegante, colecţiile IL PASSO se disting prin capacitatea de se adapta unui look actual şi de a oferi o imagine sofisticată.

IL PASSO le propune celor care îşi doresc să fie mereu în pas cu moda genţi şi accesorii capabile să scoată orice ţinută din anonimat. Genţi cu forme şi imprimeuri deosebite, portofele, curele, mănuşi şi alte articole pentru doamne şi domni sunt piese „must have”, fiind realizate în conformitate cu ceea ce se poartă.