ÎN IULIUS MALL IAŞI S-A DESCHIS MAGAZINUL JRC GAMECENTRU, DEDICAT JOCURILOR VIDEO

 

Veste bună pentru pasionaţii de jocuri video. De curând, la Iulius Mall Iaşi s-a deschis primul magazin din regiune şi al doilea din România al brandului JRC Gamecentru. Magazinul, originar din Cehia, este situat la etajul doi al mall-ului şi le propune clienţilor săi, mici sau mari, o gamă completă de jocuri video, console, accesorii şi figurine de colecţie.

Cei care doresc să îşi completeze colecţia de jocuri au la dispoziţie cele mai noi şi populare producţii, disponibile pentru PC, PlayStation, Xbox sau Nintendo. Printre acestea se află FIFA 19, Red Dead Redemption 2, God of War şi Spider-Man.

Totodată, pasionaţii vor putea să achiziţioneze console precum PS4, Xbox One sau Nintendo. În plus, magazinul JRC Gamecentru oferă şi numeroase accesorii utile pentru experienţe de joc complete, precum căşti audio, căști PlayStation VR, joystick-uri, volane, gamepad-uri, mouse-uri şi altele.

Mai mult, clienţii au la dispoziţie figurine de colecţie, postere şi autocolante cu supereroi din jocurile preferate, precum şi diverse alte accesorii, ca tricouri, hanorace şi căni personalizate.

Gamecentru a fost fondat în 1988, în Cehia, unde deţine 36 de magazine. Mai este prezent cu 16 magazine, în Slovacia şi cu alte două, în România.