În perioada 14 – 20 decembrie 2018, conducerea Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, formată din Prof. univ. dr. Mihaela ONOFREI – Ordonator de credite, Prof. univ. dr. Lucia CIFOR – Prorector pentru programe de licenţă şi activităţi de formare a personalului didactic din învăţământul preuniversitar, Prof. univ. dr. Henri LUCHIAN – Prorector pentru relaţii internaţionale şi parteneriate de studii şi cercetare, Prof. univ. dr. Cătălin TĂNASE – Prorector pentru programe de masterat şi studii doctorale, Prof. univ. dr. Ionel MANGALAGIU – Prorector pentru programe de cercetare ştiinţifică şi transfer de cunoştinţe, Prof. univ. dr. Corneliu IAȚU – Prorector pentru strategie, dezvoltare instituţională şi managementul calităţii și Costel PALADE – Director General Administrativ,  a primit peste 200 de colindători.

Primii colindători au fost studenții din Asociația Tineretului ONU din România – Filiala Iași (UNYouth), urmați de cei din  Asociația Tinerilor Români din Afara Granițelor (ATRAG) și AIESEC. De asemenea, au colindat studenți din anul I din cadrul Facultății de Drept, coordonați de Lect. univ. dr. Cristina GAVRILESCU, dar și de la Facultatea de Istorie și Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor.

Conducerea Universității a fost gazdă bună și pentru cele cinci clase de elevi ai Școlii Junior din cadrul UAIC, care au interpretat colinde tradiționale românești şi au încheiat programul cu o sorcovă. Cei 80 de elevi au fost îndrumați de profesorii Emeric GHERCĂ și Lidia FĂRCĂȘEL, coordonatorii corului Școlii Junior, alături de profesorii pentru învățământul primar Liliana MINEA, Director al Școlii și Grădiniței Junior, Gabriela Raluca VARGĂ-CONEAC, Alexandrina JITARIU, Alina Eva SUCEVEANU și  Iuliana Ioana PENU.

De asemenea, copiii de la Grădiniţa Junior, coordonați de profesorii pentru învățământul preprimar Liliana Veronica ZVORĂŞTE, Maria URSACHE, Lavinia Maria DROANCĂ și educatoarea Gabriela Roxana TOTOLICI, au împărtășit celor prezenți bucuria sărbătorilor de iarnă prin intermediul colindelor şi urăturilor.

Printre colindători s-au numărat și reprezentanți ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.