Studiu despre beneficiile Vitaminei D, dar din surse naturale, postat de reprezentanţa Comisiei Europene

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a postat, marţi pe Facebook, un studiu finanţat de UE, publicat în 2017, care arată că cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina D, mai ales în lunile de iarnă.

„Cercetătorii recomandă o alimentaţie bogată în vitamina 🇩, mai ales în lunile de iarna, care să includă produse precum 🥚 ouă, 🐟 peşte gras şi 🍄 ciuperci, arată un studiu finanţat de Uniunea Europeană şi publicat în anul 2017. 🇪🇺”, precizează Reprezentaţa CE în România, pe pagina de Facebook.

Aceştia o citează pe coordonatorul proiectului din 2017 care spune că trebuie efectuate cercetări privind nutriţia.

„«Trebuie să desfăşurăm cercetări privind nutriţia în grupurile de populaţie vulnerabile, pentru a dezvolta recomandări specifice etapei de viaţă pentru aportul de nutrienţi», declara coordonatorul de proiect Mairead Kiely cu privire la direcţiile viitoare de cercetare. 📊”, conchide sursa citată.