CEC Bank acordă bonus de dobândă de 0,10 puncte procentuale la depozitele în lei pentru persoane fizice şi juridice

CEC Bank anunţă acordarea unui bonus de dobândă de 0,10 puncte procentuale la depozitele în lei pentru persoane fizice şi juridice, cu rata fixă a dobânzii, constituite prin intermediul canalelor alternative ale băncii: Internet Banking, Mobile Banking şi Phone Banking, potrivit unui comunicat al băncii.

„Prin acest demers ne dorim să impulsionăm migrarea clienţilor către mediul digital, un mediu care asigură o experienţă îmbunătăţită, în condiţii de siguranţă şi rapiditate a operaţiunilor bancare la distanţă, graţie celor mai noi şi moderne tehnologii implementate de bancă”, a declarat Laurenţiu Mitrache, director general – preşedinte al Comitetului de Direcţie al CEC Bank.

Astfel, depozitele la termen cu rată fixă a dobânzii, în lei, beneficiază de dobânzi de până la 4,10% în cazul depozitelor pentru persoane fizice constituite la termen pe 36 luni şi de până la 2,10% în cazul depozitelor pentru persoane juridice constituite la termen pe 12 luni. Sumele sunt garantate, conform legii, de Fondul de Garantare a Depozitelor în Sistemul Bancar.

CEC Bank a încheiat anul 2017 cu un profit brut de 222,7 milioane de lei, aceasta fiind cea mai bună performanţă financiară din ultimii zece ani, a anunţat anul trecut banca.

De asemenea, la finele anului 2017, valoarea netă a bilanţului a fost de 31,651 miliarde de lei, în creştere cu 12% faţă de anul 2016.

Clienţii băncii beneficiau în 2017 de o reţea naţională de 1.217 ATM-uri şi 6.040 POS-uri.

CEC Bank este banca din top 10 cu cea mai extinsă reţea teritorială, cu un număr de 1.022 de unităţi, din care 480 sunt situate în mediul rural, păstrându-şi şi după anii de criza poziţia de lider pe acest segment. AGERPRES