CAPTURA VIDEO_Mai multe autovehicole apartinand Politiei si DIICOT pot fi vazute in spatele casei lui Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul disparitiei a doua tinere, odata cu revenirea criminalistilor la locul in care se presupune ca suspectul le-a ucis pe cele doua, vineri 2 august 2019, la Caracal. MEDIAFAX FOTO

Cazul Caracal: Anchetatorii au găsit noi fragmente de oase în casa lui Gheorghe Dincă

Anchetatorii au identificat, la percheziţiile efectuate în curtea lui Gheorghe Dincă, noi fragmente osoase care nu par a fi umane, au precizat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare. Acestea vor fi trimise la expertiză.

Surse judiciare au precizat, pentru MEDIAFAX, că anchetatorii au identificat în curtea lui Gheorghe Dincă noi fragmente de oase, însă nu par a fi umane. Procurorii le vor trimite la expertiză.

Procurorul-şef al DIICOT, Felix Bănilă, a precizat marţi dimineaţă că ancheta în cazul Caracal a evoluat mai ales pentru că au fost găsite noi probe şi că speră ca, în maximum 15 zile, să fie încheiate percheziţiile de la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul noului mandat.

Începând de luni, a fost pus în aplicare noul mandat de perchezitii în casa lui Dincă, valabil 15 zile.MEDIAFAX