Mid Season Sale la Sport Vision, în Iulius Mall Iași

Vremea s-a încălzit, așa că este momentul să îți reiei seria de activități sportive outdoor! Magazinul Sport Vision din Iulius Mall Iași te așteaptă cu reduceri de până la 50% la o gamă variată de produse și articole potrivite pentru tine!

Ești o fire activă, iar acum odată cu zilele călduroase ieși zilnic să faci mișcare în aer liber? Sport Vision ți-a pregătit oferte de până la 50%! Dacă ieși dimineața la alergat, mergi la fitness sau îți place să te plimbi cu bicicleta, vino la Sport Vision, în Iulius Mall Iași, și descoperă ofertele la tricourile din bumbac și la pantalonii sport!

Îți place să străbați pe jos potecile lungi? Sport Vision are oferte de nerefuzat și la gama de încălțăminte comodă, specială pentru aventuri. Cu perechea de Nike Tanjun sau cea de New Balance drumețiile vor fi mai pline stil, poze fashion și fără dureri de picioare. Sport Vision te așteaptă cu reduceri de până la 50% și la celelalte branduri preferate ale tale: Adidas, Reebok, Champion și Under Armour. Reducerile sunt valabile până pe 14 iunie 2021!

Înainte să mergi în vacanță, treci pe la Sport Vision, descoperă ofertele și alege dintre cele mai bune echipamente!