HC Pietricica Piatra Neamț – Politehnica Iași 25-34. Succes concludent al ieșenilor în deplasare

Handabaliștii de la Politehnica Iași au legat cea de-a doua victorie consecutivă în campionat, după ce au învins duminică, în deplasare, cu scorul de 34-25 (14-15), pe HC Pietricica Piatra Neamț, într-un meci contând pentru etapa a III-a a Diviziei A (Seria A).

Conduși la pauză la diferență de un gol, elevii lui Florin Spiridon au luat jocul pe cont propriu în repriza secundă și au câștigat într- 0 manieră categorică o partidă care se anunța din start ca una deosebit de dificilă. Pentru oapeți au înscris: Lătescu (9), Nivard (7), Moroșanu (5), Drenceanu (4), Juverdianu (4), Ghiga (3) și Folescu (două). În poartă au fost folosiți Ionică, Păun și Gârtan, iar în câmp au mai evoluat Mocanu și Dimofte.

„A fost un meci bun pentru noi în a doua repriză. Am condus și până la pauză până am început să abuzăm de rezolvări individuale. Băieții s-au liniștit la vestiar, au înțeles ce au de făcut în partea secundă a meciului și au câștigat detașat”, a afirmat, la finalul întâlnirii, antrenorul Florin Spiridon.

În celelalte meciuri din etapa a III-a (Seria A), dsputate duminică, s-au înregistrat rezultatele: CSM II Vaslui – CSM II Bacău 36-36, și CSM II Focșani – CSM II Suceava 30-32,. CSU Galați a stat.

Clasament: 1. CSU II Suceava – 9 p, 2. Politehnica Iași – 6 p, 3. CSM II Bacău – 4 p, 4. CSM II Focșani – 3 p, 5. Pietricica Piatra Neamț – 3 p, 6. CSM II Vaslui – 1 p, 7. CSU Galați – 0 p.

În etapa viitoare, Politehnica Iași va întâlni joi, 6 octombrie, de la ora 17.00, pe teren propriu pe CSM II Vaslui.