Etapa județeană a Olimpiadei de Chimie se va desfășura la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi

Etapa județeană a Olimpiadei de Chimie se va desfășura la Liceul Teoretic „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi în data de 04 februarie 2023, cu prezență fizică. Accesul elevilor în săli se face în intervalul orar 08.30 – 09.00 pe baza unui act de identitate valabil / carnetului de elev vizat pentru anul şcolar în curs.
Proba scrisă începe la ora 09.30. Durata probei: 3 ore. Pentru redactarea răspunsurilor, elevii vor folosi un instrument de scris cu pastă / cerneală albastră. Este permisă utilizarea calculatoarelor neprogramabile. Se interzice elevilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicționare, notițe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor de olimpiadă sau care sunt
interzise de regulamentul specific, precum și cu telefoane mobile și cu orice mijloc electronic de
calcul sau de comunicare. Pot fi introduse în sala de concurs acele materiale, instrumente etc.
prevăzute în mod explicit în regulamentul specific al olimpiadei. Candidații eliminați din concurs pierd dreptul de participare la olimpiadele școlare din anul școlar următor.

Informațiile privind repartizarea elevilor în săli vor fi postate pe site-ul liceului
https://www.alicuzaiasi.ro și la avizierul liceului vineri, 03.02.2023. Rezultatele iniţiale vor fi afişate sâmbătă, 04 februarie 2023 . Rezultatele finale vor fi afişate luni, 06 februarie 2023.