Început de vacanță pentru copii, cu teatru și magie, la Family Market Bucium

Ca de fiecare dată, Family Market Bucium îi invită pe cei mici într-o lume de basme și de magie. Personajele îi încurajează pe copii să își spună povestea copilăriei lor și să participe la spectacolele de teatru și magie, pline de veselie, odată cu punerea în scenă a pieselor din această lună. Astfel, pe 18 și 25 iunie 2023, Teatro Blu le dă întâlnire copiilor la ,,Totul este magic” și la ,,Magie în bucătărie”, unde cei mici vor face cunoștință cu personajele simpatice, vor asculta replici savuroase și vor avea parte de trucuri ingenioase.

 

Începând cu ora 11:00Teatro Blu le dă întâlnire copiilor duminică18 iunie, la Family Market Bucium, în incinta Auchan, zona Gastrobarcu un super-magician și iepurașul său. Magicianul se hotărăște să-l prezinte copiilor pe asistentul său special, un iepure-om. Dar o situație amuzantă îl pune în încurcătură pe magician, iar acesta cere ajutorul copiilor participanți. Magie, poveste și multă voie bună… pe toate le veți regăsi în spectacolul ,,Totul este magic”!

Și pe data de 25 iunie, cei mici vor avea parte de o nouă porție de distracție. Tot de la ora 11:00la Family Market Buciumspectacolul de magie și teatru „Magie în bucătărie” o aduce pe scenă pe Vrajitorica Bucluc care pune la cale o sesiune de gătit. Cum lucrurile nu se desfășoară conform planurilor, un bucătar desprins din cărțile minunate de povești îi vine în ajutor. Acesta din urmă nu reușește fără ajutorul copiilor care sunt invitați pe scenă să gătească ,,rețetele magice”.

 

Accesul la ambele spectacole este gratuit, în limita locurilor disponibile. Mai multe detalii găsești aici.

 

Despre Family Market Bucium

 

Family Market este un proiect de retail de proximitate, inaugurat la finalul anului trecut, care aduce aproape de locuitorii din zonă un mix variat de servicii: supermarket Auchanfashion retailerul Sinsayrestaurantul McDonald’s, dar şi băcăniecarmangeriepatiserie & pizzerieflorăriefarmaciecurățătoriepet shop şi coffee shop. Cu toate acestea aproape, ai mai mult timp pe care să îl dedici activităților în familie.