Mini-ghid turistic intitulat „Vacanță la Iași”

Primăria Municipiului Iași a realizat și în acest an un mini-ghid turistic intitulat „Vacanță la Iași”. Materialul își propune să fie un ajutor pentru turiștii care vin la Iași în perioada verii, dar și pentru ieșenii aflați acasă.
După cum se știe, instituțiile de cultură, precum Teatrul Național sau Opera Română, nu au stagiune în lunile de vară, dar sunt multe alte moduri în care cei care vin sau rămân în Iași își pot petrece timpul liber într-un mod plăcut.
Publicația este electronică, în format pdf, este gratuită și este postată pe site-ul Primăriei, de unde poate fi descărcată de oricine este interesat: https://tinyurl.com/ycxxru32.
Broșura poate fi „răsfoită” online aici: https://tinyurl.com/y5422ptw.
De asemenea, ghidul va fi trimis și altor publicații de timp liber, hotelurilor și diverșilor operatori de turism pentru a îl putea preda în mod gratuit clienților lor.
Materialul este împărțit în șapte categorii (Muzee, Spiritualitate, Parcuri, Cinema, Agrement, Evenimente și Transport) și cuprinde descrieri ale obiectivelor, adrese, site-uri, orare de funcționare, tarife etc.
***
Primăria Municipiului Iași le oferă locuitorilor și vizitatorilor informații actuale și cu aplicația Iași City App, disponibilă în limbile română și engleză.
În aplicație se regăsesc informații despre unitățile de cazare și alimentație publică, barurile și restaurantele, muzeele și punctele de interes turistic, bazele sportive și de agrement. De asemenea, calendarul evenimentelor le oferă turiștilor și ieșenilor posibilitatea de a se conecta la viața orașului și de a-și planifica timpul liber.
Vacanța este frumoasă și la Iași!