Ponta: Pentru Poliție și pentru CNADNR foarte mare atenție cu drumurile care sunt aglomerate

Prim-ministrul Victor Ponta a cerut, luni, Poliției și CNADNR să ia măsurile necesare cu privire la drumurile aglomerate în condițiile de vreme rea.

„Și pentru Poliție și pentru CNADNR, foarte mare atenție cu drumurile care sunt oricum aglomerate. Și în vreme frumoasă DN1, fiind mai multe zile libere, ar fi fost foarte aglomerat, acum cu vreme rea este cu atât mai rău. Vă rog să luați măsurile pentru material antiderapant și poliția să suplimentați toate efectivele pentru că în această zi pot să-mi imaginez că DN1, drumul spre București, va fi cumplit de aglomerat și în condiții dificile. Și celelalte drumuri le tratați la fel, dar aici nu este nevoie să fim experți fiindcă va fi o situație specială”, a spus Ponta, în cadrul comandamentului de iarnă convocat la Palatul Victoria.

Ponta a mai solicitat autorităților să rămână în coordonarea vicepremierului Gabriel Oprea și să anunțe imediat orice problemă specială.

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a arătat că echipajele poliției rutiere au fost suplimentate.

„Echipajele poliției rutiere sunt suplimentate astfel încât acolo unde se formează polei sau este necesară intervenția utilajelor de deszăpezire să poată avertiza din timp conducătorii auto. Echipaje suplimentare avem și pe DN 1 și pe alte trasee, unde așteptăm astăzi un aflux mare de autovehicule”, a spus Oprea.