Gorj: Șase copii minori și tatăl acestora, morți din cauza intoxicării cu monoxid de carbon

Șase copii minori și tatăl acestora, în vârstă de 28 ani, din orașul Rovinari, au fost găsiți decedați luni dimineață în garsoniera unde locuiau, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, a declarat pentru AGERPRES purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, Lucian Stroe.

Potrivit acestuia, polițiștii au fost sesizați despre faptul că, într-un bloc de locuințe din Rovinari, doi minori s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și, constatând că mirosul de gaze persistă, au spart garsoniera aflată la parterul blocului, sub apartamentul în care au fost găsiți cei doi minori leșinați. Aici au fost găsiți cei șase copii alături de tatăl lor, decedați.

„A fost o sesizare despre faptul că doi minori s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Ulterior, polițiștii s-au deplasat la fața locului și au găsit într-o locuință de la parterul blocului respectiv șapte persoane decedate, dintre care șase copii cu vârste cuprinse între șase luni și 7 ani și tatăl acestora, în vârstă de 28 de ani”, a spus Lucian Stroe.