Liviu Dragnea: Până la 1 decembrie vom putea să prezentăm bucureștenilor candidații la alegerile locale

dragneaPreședintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi că are încredere că până la data de 1 decembrie Partidul Social Democrat poate prezenta bucureștenilor echipa de candidați pentru alegerile locale și și-a exprimat convingerea că formațiunea va avea un candidat propriu la Primăria Capitalei.

„Am încredere că într-un timp rezonabil, până la 1 decembrie, vom putea să prezentăm bucureștenilor echipa cu care ne prezentăm în fața lor pentru Primăria Capitalei, șase primari de sector, consilierii generali și consilierii de sector. Am fost întrebat dacă PSD își va pune candidat propriu la Primăria Capitalei. Dacă PSD nu-și pune candidat propriu la Primăria Capitalei nu avem dreptul să spunem că suntem cel mai mare partid din România. (…) Nu mai vrem să fim în siajul nimănui”, a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, la Conferința Organizației PSD București în care a fost ales președinte al filialei primarul sectorului 3 Robert Negoiță.

Liderul social-democrat a adăugat că și-ar dori ca listele cu candidaturile pentru alegerile locale „să fie stabilite după o analiză extrem de serioasă”.

„Candidații noștri trebuie să îndeplinească câteva condiții: să fie cinstiți, onești, să fie buni administratori”, a afirmat Dragnea, adăugând că societatea românească nu mai acceptă compromisuri — „hăhăiți, glumeți, mincinoși, răi, hoți, oameni care n-au avut un Dumnezeu”.