Melodia noului film James Bond a fost dezvăluită vineri de interpretul Sam Smith

 

Melodia noului film James Bond „Spectre” a fost dezvăluită vineri de interpretul acesteia, cântărețul Sam Smith, care susține că „a visat de foarte mult timp la acest moment”, relatează AFP și BBC.

„Este o piesă clasică, cu multă dramă și orchestrație”, a declarat Sam Smith pentru BBC cu câteva minute înainte de difuzarea melodiei „Writing’s On The Wall”.

„Am visat de foarte mult timp la acest moment „, a mărturisit pe Twitter cântărețul britanic de 23 de ani, după ce melodia a fost prezentată publicului.

 

Potrivit BBC, melodia a provocat reacții împărțite. Dacă actorul Roger Moore, fost Bond, vede în „Writing’s On the Wall” o piesă „extrem de tulburătoare și superb orchestrată”, alți internauți au fost mai puțin încântați, unul dintre aceștia descriind-o pe Twitter drept „cea mai proastă temă Bond compusă vreodată”.

Cu toate acestea, pariorii au mizat imediat că melodia va ajunge în topul vânzărilor la nivel mondial, ceea ce nicio temă a filmelor cu James Bond nu a reușit până în prezent.

„Spectre”, cel de-al 24-lea film ce îl are ca protagonist pe celebrul agent „007”, va avea premiera la 26 octombrie în Marea Britanie și pe 11 noiembrie în Franța.