SUA: Două ”maici” din California cultivă canabis și realizează o gamă variată de produse terapeutice

Surorile susțin că scopul lor este de a trata diferitele forme de suferință ale pacienților care se confruntă cu boli precum cancerul sau artrita, cu iritații sau chiar cu mahmureală. Ele se recomandă ”Surorile Văii”, având și un portal de internet cu același nume ”Sisters of the Valley” (www.sistersofcbd.com), și realizează diferite sortimente de unguente, băuturi tonice sau tincturi care conțin proporții mari de canabidiol (CBD), unul dintre cei peste 113 de compuși canabinoizi care se găsesc în canabis și care acoperă o gamă largă de efecte terapeutice pentru diferite afecțiuni, precum schizofrenie, scleroză multiplă, inflamații, cancer.

Toate produsele realizate de cele două surori sunt organice, testate în laborator și nu conțin urme de pesticide, notează huffingtonpost.com. Acestea ambalează tincturile în sticle numai în perioadele din calendar cu lună plină și spun o rugăciune pentru vindecare atunci când ambalează fiecare sticlă.

”Nu suntem de acord cu punctul de vedere că suferința este normală și este parte a vieții”, a declarat sora Kate într-un interviu pentru publicația The Daily Beast, conform huffingtonpost.com. ”Noi credem că acest lucru este o prostie. Suferința nu este parte a vieții și se spune așa atunci când se dorește incriminarea remediilor pe bază de plante’, a adăugat sora Kate.

Chiar dacă nu sunt maici catolice, acestea spun ca în tot ceea ce fac se inspiră de la starețe adevărate. ”Mereu mi-am dorit să fiu soră”, a declarat sora Kate, adăugând că prin tot ceea ce face încearcă să urmeze standardele de excelență ale starețelor catolice, consemnează portalul huffingtonpost.com.