CAMPIONAT DE CULTURISM ȘI TÂRG DE ANTICHITĂȚI, ÎN WEEK-END, LA PALAS

 

Palas îi așteaptă pe ieșeni și nu numai să se bucure de un nou week-end bogat în evenimente. Campionat de culturism, târg de antichități, „Labirintul Iepurașului” și multe premii sunt propunerile de pe agenda următoarelor zile.

 

De vineri până duminică inclusiv, în perioada 22 – 24 aprilie 2016, cei care apreciază lucrurile încărcate cu istorie şi amintiri au o nouă ocazie de a-şi îmbogăţi colecţiile sau de a admira piese valoroase, ancorate în trecut. Pasionaţii de frumos sunt aşteptaţi la Târgul de Artă şi Antichităţi, găzduit în Atriumul Palas Mall. Obiecte cu dichis, înnobilate de patina timpului, îi vor încânta pe clienți: piese de mic mobilier, tablouri, statuete, bijuterii şi argintărie, ceasuri de colecţie, numismatică, filatelie, porţelanuri şi alte articole învăluite în mister.

 

Sâmbătă şi duminică, cei care iubesc sportul vor putea admira mușchi încordați, într-o competiţie cu multă energie. Timp de două zile, în Atriumul Palas Mall se va desfășuraCampionatul Naţional de Culturism şi Fitness pentru Cadeţi Juniori şi Junioare. Manifestarea sportivă reuneşte peste 500 de sportivi din mai mult de 30 de cluburi din ţară. Participanţii au vârsta între 7 şi 23 de ani și vor concura la multiple secțiuni: bodybuilding clasic, body fitness, culturism, fitness, men physique, women physique şi bikini fitness.Sâmbătă, programul competiţiei începe de la ora 16.00, iar duminică, de la ora 10.00. În urma acestui campionat vor fi selectaţi membrii loturilor sportive care vor reprezenta România în competiţiile europene şi mondiale. Evenimentul este organizat de Clubul Sportiv Municipal Iaşi, în colaborare cu Federaţia Română de Culturism şi Fitness.

 

La Palas Mall continuă distracția pentru prichindei. Până pe 29 aprilie, copiii sunt invitați în„Labirintul Iepurașului”, amenajat în Atrium. Spre marea bucurie a ștrengarilor, joaca le va fi răsplătită cu delicii din ciocolată belgiană. Iepurașul va fi prezent pentru a-i premia pe copiide luni până vineri, în intervalul orar 16.00 – 20.00, iar sâmbătă și duminică, între orele 14.00 și 20.00. Tot aici, cei mici pot participa la un concurs de desene, unde premiul cel mare, acordat prin tragere la sorți, este un ou de ciocolată de 8,5 kg.

 

În continuare, sesiunile de shopping sunt răsplătite cu premii la Palas Mall. Cei care fac cumpărături în valoarea de minimum 150 de lei participă la campania „De Paşte, suntem împreună”, care se desfășoară până pe 30 aprilie. Zilnic, primii 200 de cumpărători primesccadouri garantate. În plus, trei clienți norocoși, desemnați prin tragere la sorți, vor fi răsplătiți cu garderobe pentru întreaga familie, în valoare de 3.000 de lei fiecare, constând în cecuri de cumpărături la brandurile preferate din mall. Prima extragere a avut deja loc, pe 17 aprilie, iar următoarele sunt în zilele de 24 și 30 aprilie.