KiloStop lansează primul program intensiv de nutriție din România

KiloStop, cea mai mare clinică de nutriție din țară, lansează în perioada 29 august – 4 septembrie primul program intensiv de nutriție din România, KiloStop Total Transformation Retreat.

După 7 ani de inovație continuă, Clinica de Nutriție KiloStop a ajuns la formula perfectă care să ofere o experiență transformațională în doar 7 zile.

KiloStop Total Transformation Retreat este un program complet, care pune bazele unei schimbări radicale pe cele 4 planuri esențiale unei vieți sănătoase: alimentație, mișcare, echilibru interior și durabilitatea schimbării.

Într-un cadru superb la munte, potrivit pentru iubitorii de natură, participanții beneficiază de ajutorul a 4 traineri cu peste 10 ani de experiență fiecare, 24/24 ore, timp de 7 zile.

Expertul KiloStop în slăbit sănătos, Dr. Laura Ene, le garantează participanților transformarea în propriii lor nutriționiști, pentru a nu mai avea niciodată grija kilogramelor în plus.

Cu ajutorul psihologului Cristian Olteanu, expertul KiloStop în mâncatul emoțional și controlul poftelor, participanții vor învăța să conștientizeze emoțiile și să le întoarcă în favoarea lor, căpătându-și astfel echilibrul interior dorit.

Alexandru Marcu, Master trainer și instructor de fitness World Class, preparator fizic al echipei de baschet Dinamo București, îi va ajuta pe participanți să se împrietenească pe termen lung cu mișcarea.

Dr. Cristian Panaite, expertul KiloStop în nutriție sănătoasă și fondatorul Clinicii de Nutriție KiloStop, va definitiva activitatea transformațională a celorlalți 3 experți pentru ca schimbarea pe care participanții o trăiesc în această tabără să se mențină pe termen lung.

Mai multe detalii cu privire la KiloStop Total Transformation Retreat pot fi aflate accesând pagina www.kilostop.ro/retreat.