Flori de ie, la Collection Premiere Moscow

Flori de ie, unul dintre cele mai cunoscute branduri de promovare a tradițiilor și artei populare românești, va expune pentru prima dată la Moscova, în perioada 31 august – 3 septembrie, în cadrul Collection Premiere Moscow.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, transmis marți AGERPRES, această ediție a manifestării este o premieră: pentru prima dată branduri românești își vor expune produsele.

„Rusia, fiind o piață pierdută după anii ’90, acum încercăm să o recucerim prin produse unice, o colecție specială în culorile specifice Moscovei”, precizează sursa citată.

Collection Premiere Moscow reprezintă unul dintre cele mai mari târguri de fashion din lume, ce adună, an de an, peste 900 de branduri din întreaga lume, ediția din 2016 prezentând colecțiile celor mai importanți designeri din lume, evenimentul fiind unul aparte, elitist, cu invitați de seamă din mediul de business, fashion, artă, blogging, jurnalism etc.

Flori de ie a fost lansat în România în anul 2014. Recunoscut ca un brand care promovează poveștile neamului românesc, cusute atent și meșteșugite în ia românească, Flori de ie a demonstrat în ultima perioadă, prin adaptarea ținutelor tradiționale la cerințele internaționale, că ia românească poate deveni un obiect vestimentar în care se regăsesc tendințele fashion devenind astfel un obiect vestimentar urban foarte apreciat la nivel internațional, precizează sursa citată.