Ponta: Aș fi vrut să fiu prezent azi la Târgu Jiu; anul viitor nu voi mai lipsi

Fostul premier Victor Ponta își exprimă regretul că nu poate fi prezent la deschiderea anului școlar la Târgu Jiu, la Liceul „Tudor Vladimirescu”, în contextul în care trebuie să se prezinte la poliție, conform obligațiilor legale din controlul judiciar.

”Un nou an școlar cât mai bun tuturor elevilor — mult succes și lor și părinților (știu cât de mult muncesc alături de copii pentru a-i sprijini și supraveghea)/ mulțumiri tuturor profesorilor și personalului nedidactic — toți cei care își fac datoria în ciuda nenumăratelor probleme! Aș fi vrut să fiu prezent, ca în fiecare an, la Târgu Jiu — la Liceul „Tudor Vladimirescu”! Mai ales că ne-am ținut încă o dată de cuvânt și s-a finalizat în acest an instalația modernă de încălzire a liceului (de care aveau nevoie de peste 20 de ani)! Din păcate însă nu aveam cum în mod fizic să fiu la ora 9 la ceremonia de deschidere a anului școlar la Târgu Jiu și să și ajung până la ora 12 la Secția 6 Poliție București (conform obligațiilor legale din controlul judiciar)”, a scris fostul premier, luni, pe pagina sa de Facebook.

El spune că anul viitor nu va mai lipsi de la ”aceste momente importante”. ”Anul viitor va fi un an mai bun — iar eu nu voi mai lipsi de la aceste momente importante”, a scris Ponta.

Peste 3 milioane de elevi și preșcolari încep luni semestrul I al anului școlar 2016 — 2017.