Tinerii, la discutii cu Marian Lupu

Peste două sute de tineri democrați au participat, ieri, la forumul Ligii Studenţilor Democraţi din Moldova. La eveniment, membrii organizațiilor studențești din cele mai mari universități din ţară s-au întâlnit cu liderul PDM, Marian Lupu. Întrunirea s-a desfăşurat la o bază de odihnă din localitatea Vadul lui Vodă.

La întâlnire s-a discutat despre problemele cu care se confruntă studenții, dar și despre politicile pentru tineret. Studenţii au avut posibilitatea să discute faţă în faţă cu liderii Partidului Democrat din Moldova și să afle răspunsuri la cele mai diverse întrebări.

La eveniment au fost prezenţi deputaţii democrați, Sergiu Sîrbu, Constantin Ţuţu, Eugen Nichiforciuc, dar și Ministrul Tineretului și Sportului, Victor Zubcu. În urma discuțiilor cu studenții, liderul PDM, Marian Lupu, s-a arătat ferm convins că tinerii vor susține parcursul european al Republicii Moldova.

”O discuție foarte productivă, în cadrul căreia tinerii au venit cu multe întrebări profunde, foarte interesante, de substanță. Întrebări care ne-au făcut să avem un dialog foarte profesionist”, a declarat președintele PDM, Marian Lupu.

Partidul Democrat din Moldova are cel mai mare număr de membri tineri, peste zece mii.