Leancă îl critică pe Năstase: “În Platforma DA nu există menţiunea cu privire la integrare europeană. Ei au uitat probabil”

Andrei Năstase este un frate mai mic al lui Dodon, iar povestea candidatului unicla prezidenţiale este o cursă în care Maia Sandu a căzut din naivitate. Este declaraţia lui Iurie Leancă făcută aseară în cadrul emisiunii Replica.

“După mine Năstase e un frate mai mic al lui Dodon care se dă aşa un fel de cavaler al dreptăţii, dar face jocul tocmai împreună cu Dodon. Am avut discuţii şi la un moment dat am înţelese că pierdem timpul degeaba, irosim energia, în loc să ne axăm pe agenda noastră. Eu am intuit că ne lansăm în primul rând într-un joc fără succes și cineva îşi face mendele. Maia, din punctul meu de vedere, a nimerit în această cursă poate, spuneam eu, din naivitate”, a spus Iurie Leancă, preşedintele PPEM.

Totodată, atât politicianul cât şi restul invitaţilor susţin că deşi se ascund sub paravanul integrării în Uniunea Europeană, în programul de guvernare a partidului Demnitate şi Adevăr nu este nimic despre aceasta.

“Am lecturat în ultimul timp un pic programele partidelor de dreapta. Pot să vă spun că în Platforma DA nu există menţiunea cu privire la integrare europeană. Ei au uitat probabil.  Vreau să vă spun că şi la PAS, la partidul doamnei Sandu în program, tot nu prea găseşti menţiuni de acest fel”, a spus analistul politic, Corneliu Ciurea.