Breaking News

Derularea seriei a II-a a cursurilor tip Inițiere și tip Specializare de Competențe cheie comune mai multor ocupații. Comunicare în limba engleză

Prorectoratul Relații Internaționale anunță derularea seriei a II-a a cursurilor de comunicare în limba engleză, unul tip Specializare – „Competențe cheie, comune mai multor ocupații – comunicare în limba engleză” (EMIT – English as Medium of Instruction for Technical Higher Education), celălalt tip Inițiere – „Competențe cheie, comune mai multor ocupații – comunicare în limba engleză” (EMCA – English as Medium of Communication for Administrative Staff for Higher Education). Cele două cursuri sunt adresate personalului didactic și de cercetare din cadrul TUIASI, respectiv personalului administrativ TUIASI.

 

Participarea cadrelor didactice la cursul tip Specializare de Competențe cheie, comune mai multor ocupații – comunicare în limba engleză va aduce plus valoare procesului educațional, prin îmbunătățirea competențelor privind interactivitatea cursurilor cu predare în limba engleză, conducând către o mai bună interacțiune cu studenții.

 

Programul tip Inițiere de Competențe cheie, comune mai multor ocupații – comunicare în limba engleză va oferi personalului din administrația TUIASI cadrul de creștere a nivelului de comunicare în limba engleză, îmbunătățind abilitățile lingvistice și creând posibilități pentru a beneficia de schimburi de experiență și bune practici cu omologi aparținând universităților din întreaga lume.

 

Cele două programe de formare profesională sunt autorizate de Autoritatea Națională pentru Calificări, Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesională din județul Iași. La finalul cursurilor, după susținerea și promovarea examenului, vor fi eliberate certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Muncii, Protecției Sociale și Persoanelor Vârstnice și Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice.

 

Persoanele interesate de înscrierea la cursul tip Specializare (EMIT), adresat cadrelor didactice și de cercetare, vor completa chestionarul de selecție și modelul de cerere de înscriere la curs.

 

Dosarul de înscriere și selecție pentru participarea la curs va conține:

–  cerere de înscriere (original);

–  copie după actul de identitate;

–  copie după certificatul de naștere;

–  copie după certificatul de căsătorie (dacă este cazul);

–  diploma instituției de învățământ superior absolvite (copie);

–  chestionar de selecție completat (original);

–  adeverință de salariat al TUIASI (urmând a fi obținută ulterior selecției)

 

Dosarele se depun, după obținerea numărului de înregistrare, la Prorectoratul Relații Internaționale, în perioada 13-17 februarie 2017 (ora 12). Cursul, cu o durată de 40 de ore, este programat a avea loc în perioada  24 februarie – 18 martie 2017, după următorul program: în zilele de vineri (16.00-20.00) și sâmbătă (9.00 – 15.00).

 

Persoanele interesate de înscrierea la cursul tip Inițiere (EMCA), adresat personalului din administrație, vor completa cererea de înscriere. Dosarul de înscriere pentru participarea la cursul tip inițiere va conține:

–  cerere de înscriere (original);

–  copie după actul de identitate;

–  copie după certificatul de naștere;

–  copie după certificat de căsătorie (dacă este cazul);

–  diploma instituției de învățământ absolvite (copie);

–  adeverință de salariat al TUIASI (urmând a fi obținută ulterior selecției)

 

Dosarele se depun, după obținerea numărului de înregistrare, la Prorectoratul Relații Internaționale, în perioada 13-17 februarie 2017 (ora 12). Cursul, cu o durată de 40 de ore, este programat a avea loc în perioada 10 martie – 1 aprilie 2017, după următorul program: în zilele de vineri (16.00-20.00) și sâmbătă (9.00 – 15.00).

 

Foarte important!

 

Cursurile se vor desfășura cu un număr de maxim 14 cursanți, iar selecția va avea loc la o dată ce va fi comunicată ulterior depunerii dosarelor.

 

Participarea la cursuri este GRATUITĂ!