OLYMPUS DIGITAL CAMERA

PMB: Tabere internaționale și premii în bani pentru elevii care au obținut media 10 la Bacalaureat și la Evaluarea Națională

Primăria Capitalei va acorda diplome In Honoris, tabere internaționale și premii în bani elevilor care au obținut media zece la Bacalaureat și la Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene.

„Acest eveniment are ca scop recunoașterea efortului, rezultatelor și valorii elevilor bucureșteni care au obținut note de excepție la Bacalaureat și Evaluarea Națională, precum și șefilor de promoție din liceele bucureștene. Vom acorda acestor tineri atât diplome In Honoris — cea mai înaltă distincție oferită de Municipalitate — precum și tabere internaționale și premii în bani”, a precizat primarul general Gabriela Firea.

Premiile vor fi oferite de către Primăria Capitalei prin PROEDUS, informează PMB, prin intermediul unui comunicat.

„Ne dorim astfel să onorăm rezultatele de excepție înregistrate de acești elevi în anul școlar care tocmai a trecut și să le arătăm cât prețuim efortul pe care l-au depus zi de zi. Trebuie să ne prețuim valorile și să facem tot ce ne stă în putință să le arătăm că munca lor este recunoscută și răsplătită”, a subliniat Firea.