Raluca Turcan: Niciun program de guvernare nu va genera o dezvoltare reală fără reducerea nivelului corupției

Partidul Național Liberal consideră că lupta împotriva corupției trebuie să continue într-un mod ferm; niciun program de guvernare nu va genera o dezvoltare reală fără reducerea nivelului corupției, afirmă prim-vicepreședintele PNL Raluca Turcan, sâmbătă, într-un comunicat transmis AGERPRES.

„Astăzi, 9 decembrie, este Ziua Internațională a Luptei Împotriva Corupției. România a făcut eforturi importante pentru combaterea corupției, eforturi pe care PSD și ALDE încearcă acum să le anuleze, în ciuda asigurărilor date în campania electorală că nu vor face acest lucru. Corupția ne împiedică să evoluăm ca țară. Corupția îi face pe români să își piardă încrederea în România. Din cauza corupției, resursele publice nu ajung la cetățeni. Din cauza corupției avem un nivel mare de incompetență în administrarea domeniilor de guvernare”, afirmă Raluca Turcan.

În acest context, ea spune că „tocmai din aceste motive PNL consideră că lupta împotriva corupției trebuie să continue într-un mod ferm”.

„Corupția poate fi diminuată considerabil. De succesul eforturilor de combatere a corupției depind redobândirea încrederii cetățenilor în propria țară și eficiența politicilor publice. Niciun program de guvernare nu va genera o dezvoltare reală fără reducerea nivelului corupției”, subliniază prim-vicepreședintele liberal.

AGERPRES