PDM a solicitat instituţiilor statului să activeze în regim sporit înainte de sărbătorile pascale

Partidul Democrat din Moldova a solicitat Ministerului Afacerilor Interne, Serviciului Vamal şi Agenţiei Naţionale pentru Siguranţa Alimentelor să activeze în regim sporit înaintea sărbătorilor pascale pentru ca cetăţenii Republicii Moldova să beneficieze de servicii cât mai bune chiar și în această perioadă aglomerată. Anunţul a fost făcut astăzi de purtătorul de cuvânt al PDM, Vitalie Gămurari la finele şedinţei săptămânale a formaţiunii, comunică MOLDPRES.

Potrivit sursei citate, conducerea PDM a cerut reprezentanților Poliției de Frontieră și Serviciului Vamal să îşi organizeze mai eficient activitatea la trecerea frontierei, în așa fel încât moldovenii care revin acasă sau pleacă în vacanță să aştepte cât mai puţin.

“Am solicitat conducerii MAI să ia măsuri speciale în următoarele două săptămâni pentru fluidizarea traficului în Chișinău, în orașe și pe drumurile naționale, în așa fel încât să fie evitate ambuteiajele”, a spus Gămurari.

El a adăugat că înainte de sărbătorile de Paști vor munci mai mult şi inspectorii ANSA care ar trebui să verifice calitatea produselor puse pe rafturile magazinelor.