SUVENIRURI ROMÂNEȘTI ȘI PIESE DE PORT POPULAR, „LA ȘEZĂTOARE”, ÎN IULIUS MALL

 

 

Iubești simbolurile românești și articolele care vorbesc despre folclorul autohton? În Iulius Mall Iași, „La Șezătoare”, găsești obiecte inspirate din tradițiile românești, sugestii perfecte pentru cadouri originale sau pentru un plus de personalitate pe care o poți oferi locuinței sau garderobei tale.

 

Te invităm „La Șezătoare”, la etajul 1 al Iulius Mall Iași, în proximitatea magazinului Meli Melo. Aici găsești idei originale de daruri pentru prieteni și persoane dragi, inspirate din folclorul autohton, dar și articole decorative și accesorii pentru locuință, toate cu motive tradiționale. Obiecte de artizanat, vase din ceramică, tablouri, magneți, cărți poștale, căni rustice sau cu mesaje motivaționale, suveniruri, articole realizate prin prelucrarea lemnului, decorațiuni tematice pentru ocazii diferite și multe alte piese inedite sunt propunerile pe care le poți descoperi dacă mergi „La Șezătoare”, în Iulius Mall.

Celor care vor să includă în garderobă piese din costumul popular, „La Șezătoare” le oferă o selecție de articole vestimentare autentice sau inspirate din portul autohton. Propunerile sunt pentru toate vârstele, inclusiv pentru cei mai mici iubitori ai tradițiilor.

 

Te așteptăm „La Șezătoare”, în Iulius Mall, să descoperi frumusețea folclorului românesc!