Viorica Dăncilă îl ameninţă cu excluderea pe Paul Stănescu dacă votează guvernul Orban

019DistribuieFacebookTwitter

Viorica Dăncilă a afirmat, luni, după ce Paul Stănescu a susținut că Guvernul Orban trebuie învestit, că declarația nu reprezintă poziția PSD. Premierul demis a precizat că dacă Stănescu va participa la votul de învestire din Parlament, acesta va fi exclus din partid, potrivit Mediafax.

„Dacă Paul Stănescu va participa la acest vot categoric va fi exclus din partid. Paul Stănescu a venit cu o declarație care efectiv nu reprezintă poziția PSD și a creat confuzie. Cine nu va respecta decizia partidului de a nu participa la vot va fi exclus din partid”, a declarat Viorica Dăncilă, la România TV.

Senatorul PSD Paul Stănescu a declarat, luni, la Parlament, că Guvernul Orban trebuie învestit, pentru că România are nevoie de stabilitate. Social-democratul a precizat că la votul de învestire va proceda în funcție de decizia care va fi luată în cadrul partidului.

Dăncilă a comunicat că partidul a decis să nu  participe la vot. Măsura are drept ţintă boicotarea cvorumului. Este lungită astfel  agonia guvernului său care nu pleacă de la Palatul Victoria. Fiecare zi în plus pe scaunul de premier reprezintă pentru Dăncilă  garanţia intrării în turului doi. Ozonul i-a venit de la partidul lui Victor Ponta care a contribuit la dărâmarea guvernului și apoi a întors-o ”ca la Ploiești”, atătând că el rămâne fidel fostului partid pe care l-a condus. Firește că, pe regulile minciunii politice, el spune că Dăncilă face blat cu Iohannis, iar el strică acest blat.

D. Dumitru, AMPress