Numărul cazurilor de coronavirus, în ușoară scădere la Iași

În ultimele 24 de ore, în judeţul Iaşi au fost înregistrate 60 de cazuri noi de coronavirus, în ușoară scădere față de raportarea din ziua precedentă, informează Institutul Național de Sănătate Publică (INSP).

Dintre cazurile confirmate pozitiv și internate, în ultimele 24 de ore s-au efectuat zece externări și 25 de internări.

În judeţul Iaşi, în ultimele 24 de ore s-au înregistrat trei decese în rândul persoanelor confirmate pozitiv, numărul total de decese fiind 2.353.

Conform datelor oferite de INSP, până luni, 14 martie, pe teritoriul judeţului Iaşi au fost confirmate 107.133 de cazuri cu persoane infectate cu COVID-19. .

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare au fost înregistrate 2.087 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2, în creștere față de ziua anterioară.

În total, până luni, 14 martie, pe teritoriul României au fost înregistrate 2.794.081 de cazuri de infectare cu noul coronavirus.

În ultimele 24 de ore, la nivel național au fost raportate 20 de decese (10 bărbaţi şi 10 femei) la pacienţi infectaţi cu noul coronavirus, informează Ministerul Sănătăţii.

Până în prezent, 64.381 de persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat în România. (E.M.)