Festivalul Digital Throne continuă

Cel mai important eveniment al anului din oraşul nostru – Festivalul Digital Throne, care include și cel mai important Campionat Mondial de Esports de până acum – continuă! Sunt foarte multe comentarii pozitive pe care le-am primit, atât din partea jucătorilor şi al publicului participant, dar şi din partea delegaţiilor oficiale care în aceste zile au vizitat oraşul nostru.
Cei 700 de participanţi din 120 de ţări au fost încântaţi de condiţiile de organizare şi de cazare şi vor pleca cu amintiri frumoase din oraşul nostru!
„Vreau să mulţumesc în mod special ieşenilor care au venit să susţină echipele României la toate fazele competiţiilor, dar şi sutelor de voluntari fără de care acest eveniment nu s-ar fi bucurat de un asemenea succes!
De asemenea, mulţumesc tuturor sponsorilor şi partenerilor care s-au implicat în reuşita acestui eveniment!
Cred că este una din cele mai bune metode de promovare a oraşului nostru și dovedim astfel lumii că tinerii din Iaşi şi din România sunt foarte bine pregătiţi. Ei sunt cei mai buni ambasadori ai oraşului nostru şi dovedesc încă o dată faptul că cea mai bună resursă a Iaşului este generaţia tânără”, a transmis primarul Mihai Chirica.
Ne apropiem de finalul campionatului şi am pregătit o serie de evenimente care se ridică la anvergura unei astfel de manifestări. Pe scena care se montează în faţa Palatului Culturii vor concerta:
· pe 1 septembrie, de la ora 17.30: Connect-R şi Johny Romano, JP Cooper, Deliric & Silent Strike, Lost Frequencies și Armin van Buuren;
· pe 2 septembrie, de la ora 17.00: Filarmonica „Moldova” Iaşi, Alternosfera, Carla’s Dreams, Subcarpaţi și B.U.G. Mafia;
· pe 3 septembrie, de la ora 16.00: Spike, The Motans, Delia, Tom Odell și Tujamo.
Pentru buna organizare a evenimentelor vor fi restricţii de circulaţie în zona centrală. Astfel, în perioada 1 – 3 septembrie 2023, în intervalul orar 14.00 – 23.00, în Piaţa Palatului Culturii, str. Anastasie Panu (sector de drum cuprins între str. Sf. Lazăr şi str. Palat), str. Palat (sector de drum cuprins între str. Anastasie Panu şi str. Sf. Lazăr) şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt accesul auto va fi interzis.
„Le mulţumesc ieşenilor pentru că au dovedit că sunt gazde bune pentru toţi cei care au vizitat şi vor vizita oraşul nostru în această perioadă.
Vă așteptăm cu drag la toate aceste evenimente!”, a mai transmis primarul Mihai Chirica.