Pregătire gratuită la anatomie, chimie și matematică pentru concursul de admitere la UMF Iași, pe 5 și 6 aprilie

Matematică

Cadre didactice de la Facultatea de Bioinginerie medicală vor ține următorul curs gratuit de matematică pe platforma ZOOM vineri, 5 aprilie, 17.00 – 19.00.

Tematica: Limite de funcții

Cum au loc înscrierile?

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-matematica/

Ulterior, vor primi pe adresa de e-mail menționată în formular linkul de acces.

Anatomie

Sâmbătă, 6 aprilie, în intervalul orar 9.00 -11.00, în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, va avea loc un nou curs gratuit de anatomie ținut de prof. univ. dr. Cristinel Stan, în limita locurilor disponibile (120 de persoane).

Vor fi aprofundate capitolele „Sistemul digestiv” și „Sistemul endocrin” din manualul „Anatomie și fiziologie umană pentru admiterea la facultățile de medicină”, Krumhardt B, Alcamo IE, Barron’s & Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș:

Cum au loc înscrierile?

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-anatomia-si-fiziologia-omului/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.

Chimie

Cursul gratuit la chimie organică va avea loc sâmbătă, 6 aprilie, tot în Amfiteatrul Mare de la Institutul de Anatomie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași, în intervalul orar 11.30-13.30, și va fi ținut de șef lucrări dr. Maria Apotrosoaei.

Vor fi discutate și aprofundate capitolele aferente hidrocarburilor aromatice din bibliografia de concurs.

Cum au loc înscrierile?

Persoanele care doresc să participe trebuie să completeze următorul formular: https://formulare.umfiasi.ro/cursuri-chimie-organica/

Cei 120 de participanți sunt selectați în ordinea înscrierilor. În momentul în care locurile s-au ocupat, formularul de înscriere se dezactivează.