Auto – Formula 1: Lewis Hamilton dă asigurări cu nu „mai există tensiuni” cu Nico Rosberg

La o săptămână după ce a cucerit titlul mondial de Formula 1, pilotul britanic Lewis Hamilton a dat asigurări că „nu mai există tensiuni” cu coechipierul său de la Mercedes, germanul Nico Rosberg, ceea ce ar putea fi interpretat și ca o recunoaștere a faptului că în timpul campionatului mondial au existat controverse.

„Nu mai există tensiune, am redevenit niște tipi normali, care vorbesc despre lucruri normale”, a declarat Hamilton la Stuttgart, patria Mercedes, după un an de succese ale echipei germane și ale lui personal, în fața a 50.000 de suporteri.

Relațiile dintre cei doi piloți au fost puse la grea încercare în timpul sezonului, încheiat cu triumful lui Hamilton la Abu Dhabi și victoria sa finală, cu 67 puncte avans față de rivalul său.

Britanicul s-a arătat foarte relaxat în ce privește discuțiile cu privire la prelungirea contractului. „Sunt foarte bine aici, am un contract până în 2015, deci nu există niciun motiv să ne grăbim”, a declarat dublul campion mondial, care speră, totuși, că „vom sta de vorbă până la Crăciun”.