Loteria Română aniversează 109 ani de activitate cu extrageri duble și suplimentări de fonduri pentru extragerile de duminică

loto-6-din-49Loteria Română organizează, duminică 13 septembrie, câte două extrageri pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker și Loto 5/40, și suplimentează fondurile de câștiguri la categoria I a acestor jocuri, cu ocazia împlinirii a 109 ani de activitate, se arată într-un comunicat al Loteriei .

Astfel, pentru fiecare din jocurile Loto 6/49, Joker si Loto 5/40, cu același bilet se va participa la două trageri: tragerea principală și tragerea suplimentară, jucătorii având șanse duble de câștig.

În plus, pentru tragerea suplimentară Loto 6/49, fondul de câștiguri al categoriei I se suplimentează cu 500.000 lei. Pentru tragerea suplimentară Joker, fondul de câștiguri al categoriei I se suplimentează cu 300.000 lei iar pentru tragerea suplimentara Loto 5/40 fondul de câștiguri al categoriei I se suplimentează cu suma de 100.000 lei.

‘Pentru jocurile Noroc, Noroc Plus și Super Noroc nu se organizează trageri duble’, se menționează în comunicatul Loteriei.

Pe de altă parte, la concursul Pronosport din 13 septembrie, fondul de câștiguri al categoriei I se suplimentează cu 20.000 de lei, sumă care se va adăuga la eventualele reporturi.

În schimb, joi, 10 septembrie, nu vor avea loc trageri loto, prin urmare, toate biletele jucate în această săptămână participă la Tragerile Speciale Loto Aniversare de duminică, mai informează Loteria Română.