Mihai Sturzu (PRU): Partidul nostru nu numai că este în creştere, dar va intra în Parlament

Candidatul PRU Braşov la Camera Deputaţilor, Mihai Sturzu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că după ultimele sondaje, dar şi din discuţiile purtate cu oamenii pe stradă, a constatat că partidul din care face parte este în creştere, precizând totodată că este convins că PRU va intra în Parlament.

„Am citit şi noi un sondaj care pare mai obiectiv în ultima perioadă, care confirmă ceea ce noi simţim şi pe stradă din discuţiile cu oamenii, şi anume faptul că partidul nostru nu numai că este în creştere, dar sunt convins că va intra şi în Parlament. Noi am urmărit, este adevărat pe sondajele pe care le-au comandat alte instituţii, nu partidele politice, că partidul nostru este în creştere în ultimele două luni. La începutul lunii noiembrie, un sondaj făcut de CCSB, în perioada 1-7 noiembrie, ne indică o intenţie de vot a oamenilor de 4,2% pentru PRU. Eu sunt convins că PRU va reprezenta în Parlament, din 12 decembrie, toţi românii patrioţi, toţi oamenii care consideră că ţara noastră trebuie şi merită să fie mai bine reprezentată de politicienii care o conduc”, a afirmat Sturzu.

El le-a transmis un mesaj de mulţumire şi de încredere oamenilor care se simt apropiaţi de proiectele PRU şi mult curaj colegilor săi din toată ţara, cărora le-a transmis că formaţiunea politică din care fac parte, PRU, este pe ”drumul cel bun”.

Mihai Sturzu a adăugat că proiectele PRU care se referă la creşterea salariului minim pe economie la 2.000 de lei, creşterea alocaţiei pentru copii la 450 de lei, dar şi două proiecte ”sensibile” cu privire la tăierea pădurilor şi oprirea exportului de lemn, dar şi la stoparea vânzării terenurilor la companii şi persoane străine, sunt ”foarte apreciate” de oameni. „Continuăm pe acest drum şi suntem convinşi că este cel bun”, a menţionat candidatul PRU Braşov pentru Camera Deputaţilor. AGERPRES

 www.agerpres.ro