Compania Air Moldova a relansat cursa directă Chişinău-Bucureşti–Chişinău

Compania Î.S.C.A. Air Moldova a relansat astăzi cursa directă Chişinău-Bucureşti–Chişinău, care va opera cu şase frecvențe săptămînale, informează MOLDPRES.

Potrivit Serviciului de presă al Î.S.C.A. „Air Moldova”, în zilele de luni, marți, miercuri și joi decolarea din Chișinău va avea loc la ora 07:00, iar aterizarea la București la 07:40. Decolarea din București va avea loc la ora 09:00, iar aterizarea la Chișinău la 09:40. În zilele de vineri și duminică decolarea din Chișinău va avea loc la ora 20:10, iar aterizarea în București la 20:50. Decolarea din București va avea loc la 21:50, iar aterizarea la Chișinău la 22:30.

Prețurile biletelor pentru această cursă într-o direcție încep de la 55 euro și de la 99 de euro, pentru biletele tur-retur, cu toate taxele incluse.

Zborurile vor fi efectuate cu o aeronavă Embraer 190. Compania oferă două clase de deservire – Econom şi Business. Pe lîngă noua cursă aeriană București, compania Air Moldova operează zboruri directe spre încă 25 destinaţii între care Atena, Bruxelles, Londra, Madrid, Moscova, Paris, Roma ș.a.