Dragnea afirmă că toate prevederile din programul de guvernare au fost îndeplinite la datele prevăzute

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a susținut, joi seară, la Sinaia, că „absolut” toate prevederile din programul de guvernare au fost îndeplinite la datele prevăzute, el declarându-se „foarte mulțumit” de acest aspect.

„Da, și funcționează bine (comisia de monitorizare din cadrul PSD — n.r.) (…). Eu le-am spus colegilor mei că eu, personal, sunt foarte mulțumit de faptul că absolut toate prevederile din program au fost îndeplinite la datele prevăzute în program”, a spus Dragnea într-o conferință de presă.

De asemenea, acesta a arătat că datele economice și financiare arată „foarte bine”.

„În partea a doua a lunii aprilie vor fi prezentate în mod oficial aceste date care arată și creștere economică, și o creștere a veniturilor la bugetul de stat”, a mai precizat liderul social-democraților.

Totodată, Dragnea a declarat că a primit asigurări din partea ministrului Economiei, Mihai Tudose, că un draft final al Fondului Suveran va fi prezentat în două săptămâni.

„Domnul Mihai Tudose ne-a asigurat că în două săptămâni de zile vine cu draftul final, ca să îi spunem așa, al Fondului Suveran”, a afirmat acesta.