Dragnea: Sunt neliniștit pentru că o mână de oameni își arogă o legitimitate pe care nu o au

 

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni că de o perioadă de timp o mână de oameni își arogă o legitimitate pe care nu o au și va fi liniștit în momentul în care lucrurile reintră în matca constituțională și guvernarea reîncepe să funcționeze.

Dragnea a menționat, de asemenea, că fără voturile UDMR, PSD și ALDE au „o majoritate confortabilă” pentru a trece moțiunea de cenzură.

Întrebat dacă este mai liniștit după discuțiile avute cu UDMR și grupul minorităților, Dragnea a spus că este neliniștit.

„Sunt neliniștit pentru că de o perioadă de timp, de câteva zile, noi suntem într-o situație atipică în România, când o mână de oameni își arogă o legitimitate pe care nu o au și contestă legitimitatea unor partide care, în plenul lor, au hotărât ceva și care tot se exprimă în fiecare zi prin grupurile parlamentare, prin organizațiile din țară și sunt doi — trei care spun că acest lucru nu este important și că ei nu trebuie să plece din Palatul Victoria. Asta mă îngrijorează foarte mult. O să fiu liniștit în momentul în care în România lucrurile intră în matca constituțională și guvernarea reîncepe să funcționeze”, a spus Dragnea la Palatul Parlamentului.